20110530

Måndagen har börjat med snigelfart, fortfarande trött. Har rast på jobbet och sitter och tuggar på en banan.

Matchen i lördags var faktiskt väldigt bra och jag tar tillbaka mitt hån, trevlig kväll med fish and chips som avslutades med att slösa bort lite stålar på casinot.

Igår fann jag en alternativ klänning från Zara till sommarfesten, hittade en som jag hellre vill ha med fanns inte i min storlekt, ska kika och se om den kanske finns på Zara i stan. Annars inhandlade vi ett fint pussel på 500 bitar som det jobbas på för fullt.






HEJ!


20110528

Har en jävla klåda i ögonen och halsen, måste vara möglet i lägenheten. Ska förbi apoteket sen och köpa någe bra.
I morgon blir det Forum för att se om vi kan hitta någe fint att ha på oss på sommarfesten som är 11e juni, företagsfest och gratis bar, alla vet hur det slutar. Förra sommarfesten kaskadspydde jag ner en av madeiras finaste ställen, känns inte som det kan bli värre.



Bilder på terassen där kaskadspyan flödade.

Ja vi får se hur det artar sig.

----







BAMBI, otroligt snygg tjej om ni frågar mig.


20110527


"Konstnären Oscar Wilson gjorde en illustration med ett vitt och ett brunt ägg med texten: måste vi krossa varandra för att inse att vi är lika"
citerat från Hemlös med egan ord.

LIKE IT



PÖZZZ!

20110527

I dag börjar Sé Festival i Funchal och håller på fram till 2011-06-04, ska ner och kika lite efter jobbet, blir kanske en bärka eller två. Sen ska det grillas och dricka lite gott, köttet ligger i marinad hemma i kylen. Det ska även streamas talang och äta lite snax eftersom det är fredag.

Imorgon jobbar jag en liten sväng och sen är det ju champions league final, vilket man självklart inte kan missa, måste man ju bara se.. Eller? Ska i alla fall förbi mojnihans och glo på matchen och äta en bit mat.

Det blir min helg.

På tisdag kommer även Pontus mamma ner och hälsar på, blir kul men det ska erkännas att jag är lite nervig.







Ha en go helg för det ska jag ha!


20110526

leverera en känga rakt i magen, starka överlever, sån är lagen, snygg förklaring,
bekväm teori, maktens centrum skiftar historiens ironi.

allt jag säger till er är försvin ur min åsyn
allt jag säger till er är försvin ur min åsyn

kan inte känna lycka, igår eller idag, tusen måste lida för att jag ska ha det bra
en del människor säger: liver är lätt andra tror att dom alltid har rätt

allt jag säger till er är försvin ur min åsyn
allt jag säger till er är försvin ur min åsyn

kan inte känna lycka i morgon heller, av olika skäl finns det magar som sväller, en del
de är lärda men fattar ingenting och vissa reser runt utan att se sig omkring

allt jag säger till er är försvin ur min åsyn
allt jag säger till er är försvin ur min åsyn

Ital Skurk - Ur min åsyn.



Erin Wasson, one word, COOL.


have a smoke.

Har rast på jobbet och sitter och lyssnar på Daniel Adams-Ray och saknar Hannie, är bra sugen på balkonghäng, svensk hiphop och öl! Do you feel me girl?



20110525

Bom dia!

Vart varken promenad eller någon tur med katten igår, mysan och jag satt i en park och snacka skit och åt tromosos. Chaufför som skulle köra katten till vetrinären var magsjuk, verkar frisk idag så vi får se hur det blir.  

Vaknade tidigt i morse och låg och "gottade" mig med en tallrik gröt och ett avsnitt av djursjukhuset på svtplay, för jävla bra alltså.

Satt och tuggade lite med mormor och morfar för några dagar sen, Timpan har somnat in och hamnat i hundhimlen och dem har nu köpt en ny jycke, en jack russel som heter Ulla tänkta jag säge, men det är mormor som heter, Ella heter hunden. haha.

Ikväll vankas det fotboll på praya formosa, Anna aka Ronaldinho will be there.







SOMMAR SOMMAR SOMMAR!

Ja jag vet inte om ni har sommar i Sverige men vi har sommar på Madeira i alla fall. hehe

HEJ!

walk the line




20110524

BOM DIA MINHA LINDA!

Jag och Pontus fann i helgen en otroligt skabbig katt, argsint och ensam. Vi köpte kattmat och gav han/hon vatten, idag ska Pontus få hjälp av två andra tjejer att få med katten till vetrinären, jag jobbar sent så kan inte följa med. Bara att hoppas att dem lyckas fånga in stackarn.

Annars knallar allt på, det är varmt som satan och ikväll blir det en promme med myran.

HARE!


hemlös med egna ord

Godmorgon!

Lördag morgon och solen kikar fran,
Ligger och läser hemlös med egna ord, en bok skriven av säljarna till situation stockholm.
En av alla fördommar som finns är ju att hemlösa är alkolister, pundare eller efterblivna, eller varför inte alla tre på samma gång? Oavsett vad du tror, rekommenderar jag denna bok. Man får med deras egna ord en bra inblick om hur det faktiskt är att bo på gatan, både de positiva och negativa aspekterna.

Hur har hemlösas situation ändras sedan du blev hemlös?

"Den har blivit betydligt hårdar. Vi betraktas idag som onaturliga och i många fall kriminella och man åker dit för olaga intång om man sover i en port. Jag tycker dock att det sämsta i min situation, när jag inte har råd att äta ute, är att jag i regel nekas köpa T-röd (T-sprit) fastän min enda möjlighet är att koka mat är att göra det på mitt spritkök" Roland "Rolle" Hansson.

Mitt andra boktips, inte likt mig men jag gillar det.

Stina skev till mig undrade om hon kunde låna ett par klackskor till hennes skolavslutning i 6an, efter sommaren börjar hon 7an. Satan vad stor hon börjra bli. Morsan har gått ner 12kg och Victor har börjat lira fotboll och tränar tre gånger i veckan, det händer en del saker hemma och det gör mig lite ledsen att jag inte är med. Är med och glor på Victors första match, är med Stina och väljer ut en snygg klänning till avslutningen eller är med mamma och peppar och ger beröm. Jag saknar er, tiden går fort snart ses vi!

Nej nu ska jag nog sätta på en film och sen blir det lite frukost.

Ha en trevlig helg!

20110519

Mors!

Person på person säger för tillfället upp sig på förtaget och det bli den del nya, de nya som kommer smiter hem till sverige och kommer aldrig tillbaka. Hann inte ens hälsa på den senaste nissen innan han "försvunnen". Jo men det händer en del vilket är ganska kul ändå.

Annars börjar det bli hett på ön och jag trivs för tillfället väldigt bra.







HARE!

20110518

Tiden springer som vanligt fram här på Madeira och det är återigen onsdag vilket innebär att det liras fotboll ikväll nere vid stranden.
Vi var iväg och grillade igår och drack lite rött, yes det är sant jag håller på och lär mig drick rödvid. Fin kväll var det hursom.

Helgen blir otroligt lugn då jag inte är den rikaste på ön efter alla undlanlagda stålar, men jag klarar mig bra ändå. Hoppas på lite värme kanske man kan svänga förbi praya formosa.
Eftersom jag tog Pontus igår i antal solvade tickets är han en skyldig mig en fika, mycket viktig vinst.

Det var allt för idag.



Jag gillar den här bilden, den ee goo!


20110512

Och då var man igång och flagade för andra gången i år, ser ut som en lätt brännskadad i ansiktet. Hoppas på en solig helg som man kanske slipper se ut som en dalmatin.

Jobbade lördagen som var så jag och Pontus tar ut lördgas timmarna i morgon och går hem klockan 11, sweet deal.  Sen vankas en riktigt go tjejkväll med myran, blir en sista natt på gamla hederliga Barreiros Golden innan även My säger upp lägenheten, men först ska brillormen prova ut nya glajor.

Som vanligt blir det nog en matglad kväll, på listan står för min del majskolvar med smör och salt. Satan vad gott det är alltså!

Det var allt för mig, hej!


20110510

Hallåja!

Sitter och funderar lite så här på rasten på jobbet, funderar på att kanske anmäla sig till http://www.couchsurfing.org/ mest för att kolla lite hur det fungerar. Åka runt i världen och sova på random personers soffor gratis. Kan faktiskt vara lite roligt.




Håller på och mailar runt lite angående en plan som just nu jag och Stina smider på, får se hur det går.

HARE GÖTT!


20110509

Återigen måndag, veckorna springer iväg som vanligt vilket bara känns bra. Jag längtar någe sjukt till vi ska till asien och tills jag får komma hem en sväng.

Helgen var lugn och go, vi vinkade av en go vän som far hem till Sverige. Igår var jag Myran, Linus och Pontus uppe i bergen, fiskade, grillade, sov och jagade kor. En mycket go dag, förutom att jag nästan är brännskadad i ansiktet, rödljuset kallade dem mig i morse. KUL! Men det lägger sig.

Annars är det gött helt enkelt, angående SM-finalen i handboll i lördags tror jag inte att jag behöver nämna någe speciellt.

HARE, HEJ!




RSS 2.0