20110128

jaha och då hade man varit på ön i 9 månader vilket tråkigt nog kommer och att innebära att Hanna endast har 1 månad kvar, bedröövligt rent ut sagt!

Vart lite små avis för att morfar smygreta mig för att han skulle bjuda alla på akropolis ikväll och äta sniglar, så jag ska unna mig lite epra istället.
Blir ingen sofistikerad helg, dvs ingen opera, FINISHED, FINISHED som han i kassan sa. slutsålt.

Imorgon bokas troligtvis Rom resan, 10-14 mars. GÖTT!

Nej nu har jag och my nedräkning på skypen, 7 minuter kvar till hemgång. återigen helg, tiden går fort när man har roligt.

Ha en go helg, mors!

2011-01-26

idag är det inte candy in the kitchen utan jordgubbar in the kitchen, hur fint är inte det?
sommar sommar sommar!

sen har man ju blivit ganska sofistikerad och skall på opera på lördag eventuellt blir det även kälkåkning i bergen, dock inte lika sofistikerat men det blir nog gött ändå.

hejpa

20110114

Och nu har snart en hel arbetsvecka gått, sjukt fort återigen och på söndag har jag redan varit på ön en vecka, fullt ös så att säga.
Ikväll blir det bastning, bio och go mat, handling av Roma tröjor och försök till att tjäna ihop lite pengar, en go fredag med andra ord.




Ha en fin helg, HEJ!

20110112

Tillbaka på ön, varmt och skönt är det, idag satt vi ute och åt lunch nere vid hamnen - synd att klaga. Skönt att träffa alla goa människor.

Ledighet beviljad så det blir en tripp till Rom i mars, det kommer bli riktigt skoj. 
Köpte även en biljett till pianokonsert på söndag, kan nog vara ganska fint, blir troligtvis lite bokläsning i kyrkan och Hanna skulle även bikta sig. Finns det någon gud kommer han troligtvis älska mig lite extra på söndag. 

Familjen Linden, tack för julkortet. 


Hej!

 


RSS 2.0