20100916

Fick nyss brev från mormor, jag gillar verkligen det. Handskrivet, kan inte bli så mycket bättre. Hon skickade också med lite tidningsutklipp framförallt på sofia som eventuellt råkat ut för båtbensbrott, vad är dte jag hör. Hur är det med dig fia-lotta?

Snart är det matlag på barreiros igen, nya killens tur att laga mat spännande med vegitariskt. tydligen någon indisk gryta, sen ska jag bara klara mig igenom morgon dagen så kommer min mamma och min favorit syster ner och hälsar på.

jag är lycklig.

hej


20100913

På fredag, på fredag kommer min mamma och min kära lilla syster och hälsar på mig, jag ser fram emot det sjukt mycket, har svårt att sova på kvällarna och vet inte hur jag kommer att reagare när jag möter upp dom på föygplatsen, antingen faller man ner i stor gråt annars kommer det nog bara vara som att vi sågs igår. Det är konstig känsla måste jag säga och jag tror inte riktigt jag förstår. Jag sa det till My här om dagen att jag tror inte jag varit ifrån mamma mer än en vecka tidiagare och nu 4 och en halv månad. Sick. Men snart ses vi, synd att lillebror inte kommer med ner, han är också mycket saknad.
Mysan åker snart hem och jag blir lämnad ensam, kommer nog vara skönt några dagar att vara själv men sen tomt, tomt, tomt. 

Jag vill också hem och träffa alla goa vänner, lillebror och mormor och morfar. Men jag kommer hem i vinter, har redan gått 4 och en halv månad så jag är snart hemma, det kommer gå skit fort.

HEJ!

20100901

Det är sjukt att det är första september, skolorna har startat för ett tag sen, mamma berättar att det är smyg kallt hemma, läste också på internet att det varit minusgrader på vissa ställen i Sverige. Sick.
Här har jag plockat ur täcket ur påslakaner för att inte ligga och svettas på nätterna och man ska inte tala om dagarna, då är det varmt, den som inte har shorts är typ dum i huvudet, det går liksom inte.

I torsdags förra veckan fyllde ponta år, så då var det kalas, new guy kom också. Sen fredagen sa vi hejdå till Anna som flyttar hem, sen svängde vi in på några smit barer och tog några bira. Lördag morgon stack vi och hyrde bil, åkte upp i bergen, jag har nog helt seriöst aldrig sett något finare, herregud vad fint det var. My och ponta hade kunnat lämnat mig där i några timmar så jag bara kunde sitta och titta. Vi smet också in på en levada.. Det var som en saga därinne, my ville aldrig gå, fanatsin flödade.
Efter att vi åkt runt en bra stund var det festival i bergen, ojojoj. Det var kul, dansade tills klockan var 6 sen hem och dröna.








lite synd är det att man inte rikigt får med på bild hur fint det är irl. Sen har det också varit lite tjat om min nya frilla, så jag tänkte att det är bäst jag dunkar upp någon bild.



såja, hejpa

RSS 2.0