happy

jag är glad, har sedan jag fick min mobil inte förstått hur man överför bilder till datorn. kalla mig trög, men det var faktiskt inte det lättaste, men efter några försök idag igen kom jag på det. woooho.

sen kom mamma också på idén att ta med taco krydda till madeira, as bra.




här är två bilder från today, som jag lyckades lägga in. woooho igen

happy

idag är det exakt fyra veckor kvar tills vi ger oss av, sinnes sjukt.
igår var jag och my i stockhlm och shoppade inför sommaren, det är otroligt hur lycklig man kan bli av lite matriella saker, men så är det jag är lycklig med lite nya skor och klänningar. nu måste jag bara hitta en snygg bikini och solbriller sen är man så gott som redo.



detta blev troligtvis favoriterna från igår!

tänke också passa på att lägga upp bilderom hur det ser ut i lägenheten som vi ska bo i på madeira, bilder snor jag från kims robin.


vardagsrum

kök

gästrum

utsikten


måndag

då var det måndag igen, i morgon åker jag och mysan till estockholmo och handlar som aldrig förr, mot sommaren!!! ska snart ta en promenad ner mot stan och se om jag kan fixa någontting med worldclass, har ingen lust att betala 240 kronor i månaden på ingenting liksom.

jag känner mig ibland som en hemsk person, nyss blev jag glad av att någonting dåligt hände en person jag inte gillar. vem blir det? är det jag som är en dålig människa eller är folk så? förjävligt egentligen, att man mår bra av att någon annan mår dåligt, helt fel sätt att hitta glädje på. det måste jag verkligen ta itur med, det är INTE okej.

jobbar ikväll, måsta äng. börjar gilla stället, bra personel och de boende är härliga!! nu ska jag plocka ur diskmaskinen, sen bär det av mot staden.

hejpa

yellow

hahah kom och tänka på en sak när jag avslutade det förra inlägget med yellow.

dom tre frågorna du ska ställa om du ska veta om någon är allmänbildad;
- vet du vem blablabla är?
- har du sett filmen blablabla?
- har du hört talas om coldplay

kan du bara en av tre frågor är du oallmänbildad, speciellt om du kommer från hålan eskilstuna och han som ställer frågorna är från storstan stockholm.. uppvuxen i strägnäs?


hahaha

fredag

någonting som jag inte nämnt är att jag i måndags var i hallen och avslutade min handbolls kariär, så att säga. Känns om jag ska vara ärlig lite som en lättnad, en lättnad över att få ha sagt det. Men samtidigt när man tänker känns det sjukt att jag troligtvis inte kommer lira en enda match till, aldrig få känna den där glädjen som man en gång gjorde. sorgligt faktiskt, nu vart jag väldigt sentimental. jag och my tittade på när våra 93or lirade sm någon match och då sa vi båda två, - tänk vad kul det var när man brann så där för handbollen. Stina tycker jag är dum i huvudet som lägger av, hon kommer spela tills hon dör säger hon. Men det känns som man kommer till en punkt då det verkligen känns som att gräset är grönare på andra sidan, nu har jag slutat skolan och fått ihop lite pengar och jag vill göra någonting för det. Men jag kommer sakna allt, speciellt alla tjejer. och jag bara älskar att hänga i sporthallen, flyttar dock snart but i´ll be back!!

från en sak till en annan, fredag kväll. vad gör man? inget. uddlöst. fick erbjudandet att åka till mariefred och vara lite spontan, vore faktiskt skit ku, trivs faktiskt väldigt bra i mys nya hem. men mamma och jag ska på en secondhand-runda i morgon bitti så det blev inte så..

och maggan, jag skickar kort det lovar jag!!

hej på dig




yellow

stressen

först var man lycklig, tänkte inte så mycket. Nu kommer stressen, allt man måste fixa.. försäkringar, vaccinationer, allt man måste köpa. Jag har smart nog börjat skriva en lista på allt för att kunne bocka av när det är fixat, även fast en månad är ganska lång tid känns det stressigt.
datum är satt, vi ger oss av 28 april känns jätte skönt. och vi håller tummarna för att vi inte börjar jobba förens den 3 maj vilket vore grymt skönt, känns viktigt att kunna fixa lite i vårat blivande hem kanske få in någorlunda rutiner, nu har vi ju inte med mamma Yvonne och mamma Annika som lagar god mat åt oss. tyvärr kanske man ska säga..

nej nu ska jag ringa vårdcentralen så att jag kan få ett intyg om att jag inte tål penicillin så jag inte blir sjuk igen..

hejpaa

det är bara sjukt

JAG ANNA ÅHLÈN OCH MY DE KLONIA TILLSAMMANS I MADEIRA I ETT ÅR!!! känslan är obeskrivlig, jag är lycklig på riktigt. det  är helt sjukt!

lite inspiration


solsolsol

jag sitter ute på altanen just nu, i solen. med en liten filt runt mig och lyssnar på coldplay. hur mycket bättre kan det bli? troligtvis inte så mycket.

kvittkvitt, det kunde visst bli lite bättre. fågel kvitter!
känner mig lite geeky så att säga för tillfället men vem fan bryr sig. jag bara lever

halv 7

i morse vaknade jag halv 7, vem gör det när man är ledig? sitter och läser massa bloggar, kollar på bilder och längtar som aldrig förr till den riktiga våren och sommaren. vad hände med den här vintern, längre och kallare än någonsin!! INTE OKEJ!




känner ni glädjen, aaah.

haha

tillåt mig skratta, min lilla syster hånade nyss min blogg och tyckte att jag hade töntiga inlägg. när hon läst
klart var det enda hon kunde säga "lol" haha. vem tror hon att hon är, läs hennes blogg tror till och med hon kallar det en mode blogg http://stinaahlen.blogg.se/ hahaha!

mamma, jag och stina satt och tittade vad man kunde köpa på ullared och mamma fick syn på en massa parfymer och började läsa upp vad som fanns;
- titta Dolce&Gabbana, dinky..
- dinky?

haha, hon är rar. skulle låta lite hipp och i stället att visa att hon inte kände till den, chansade hon på vad den kunde heta. dinky, haha. hon menade i alla fall DKNY. hahaha, hon är söt




LIKE LIKE LIKE LIKE OCH ÅTER LIKE

Harem Trousers from Toi Et Moi, Blazer from Toi Et Moi, Singlet from Staple
Foto:
Foto:





jaja

haha jag vill bara skratta åt mig själv och min dåliga uppdatering, orkar verkligen inte. eller orkar gör jag väl, men känns inte som jag har något roligt att skriva.
vår, helt ärligt den är ju här nu. hur skönt är inte det? underbart, promenerade lite med mormor idag och det var hur skönt som helst.
nej men vad ska man säga, uddlöst inlägg.

nej men, skit på dig

föresten, på tal om det. hur stavas föresten? min mobil kan bara stava det förresten men själv vill jag skriva med bara ett rr. men aja.
föresten så ringde dom angående sommarjobb och frågade om jag ville jobba på måste äng, dock har jag redan blivit tillfrågad om att jobba på ett annat ställe. jag vet inte men som en vän sa - jag söker inga jobb, jobben kommer till mig. avundsjuka dök säkert upp hos en del, ville bara säga att nu har in en till att vara avundsjuk på. mohahaha!




" DET KÄNNS SOM NI ÄR VÅRA UNDERSÅTAR"


RSS 2.0