20110428

Morsning korsning!

Porto Santo helgen var go, såg ut som på bilden i inlägget nedan fast lite gråare upptill, hehe. Men vi hade det bra, aldrig fel att bo på hotell och vara ledig.

Ska vara som min vän My och lägga in ett boktips: tusen strålande solar.
Kan seriöst vara den bästa bok jag läst.

Idag har jag och myran varit på ön i exakt 12 månader, sick. Det firas med EPRA EPRA PICANIIIA!

Och något annat vi kanske även skall skåla för är våra goa vänner som klämmer ut knoddar där hemma i Sverige, nu är även Hannas lilla dam född och Fia får enligt rykten även komma hem från sjukan till helgen. Blir faktiskt lite varm i kroppen när jag tänker på er brudar. När jag kommer hem paxar jag etta att hålla!

HEJHOPP GUMMISNOPP!

20110421

Det är torsdag, skärtorsdag om jag inte är helt uta och cyklar. Påskkort från mormor är inkommet, men vart är mitt påskägg?
Påskbord står på matlistan idag, jobbet bjuder. Trodde vi skulle få några fisiga ägg och några prinskorvar men det springer runt portugiser med stora brickor av mat och det saftast i munnen, håller tummarna för att det finns gravadlax.

Påsken firas som jag tror jag sagt på ön Porto Santo, åker i morgon med båt klockan 8 och är tillbaka runt 9 söndagkväll, hoppas verkligen att det är fint väder!



En liten go bild, lägenheten vi ska bo i ligger väl en sådär 10 meter från stranden, så med vädret i behåll är det synd att klaga.

Ha en go påsk!

HEJ

20110413

Nej ni, nu är det sommar på madeira. Doppet i havet är gjort, kjolen är på och den lite blekare huden börjar få lite färg. Fint är det.
Resa till Porto Santo inbokad med grannarna Patrik och Sara och vi far fredag morgon nästa vecka och blir kvar till söndag kväll, ska bli hur skönt som helst faktiskt. Go strand ska de var har jag hört.

Annars, västfronten intet nytt. En barnpool är införskaffad så vi kan svalka oss.

Hare

HEJ!

RSS 2.0