20101130

Och nu fungerar det att blogga igen, gött.

Morsan berättar att dom köpt en ny kattunge nu, en orange rackare. Vi röstade om namnet och det blev en Mozart. vacker! Fia, Frans blev överkörd.

imorgon är det december och det känns lite små sick måste jag säga och det är även 23 dagar kvar tills jag far hem, känns ännu mer sick.

hahah fick mail från farmor nyss och hon har hört en hemlighet om att jag har klippt mig i en lite annorlunda frisyr.

ja jag säger då det.

Ikväll blir det bira på FX, hejdå till Sofia och hej till Anna, Pontus och eventuellt new guy. Känner på mig att det kommer bli en fin kväll.

Och Karlsson, you made my day igår. go äru!

HEJ!

20101127

lördag och lönehelg, igår blev det några bira och trevligt sällskap.
I och med att det är lönehelg händer det någonting över det vanliga, jonas och kim pyser snart tillbaka till Sverige och i om det blir det spårning. Vad som exakt skall ske är ganska okänt för min del i alla fall, men jag är övertygad om att det kommer bli en fin fin lördag.

Ska nu pysa iväg och vaxa mig och om det finns tid se om det finns någe snyggt att ha på sig på julfesten.

Ha en go helg gott folk.

HEJ

20101124

Fick ett filmtips av en go vän, 500 days to summer som jag nu väntar på ska bli klar.

Fia-Lotta, jag har till och med gjort en nedräknings bakgrund på jobbet, idag är det 29 dagar kvar.
Har för tillfället hamnat i en längta hem period, längtar så sjukt mycket tills jag står utanför mamma och bara ringer på dörren och sen in och ösa i mig ostbågar. Är sjukt sugen på ostbågar måste jag säga.

Ja våran lilla Frans har ju trilla av pinnen också, inte så roligt måste jag säga. Men mamma har tydligen redan en ny på g, fredag kommer den. Missar man en buss kommer det alltid en ny, så att säga.


Nej nu blev det återigen ett uddlöst inlägg, ville mest informera fia om att jag också räknar ner och fördriva tiden tills filmen är klar. 5% kvar gött.



hejhopp gummisnopp

20101120

Jag anar att någon lagt in någon typ av spärr på jobbet så jag inte kan gå in och blogg, mycket dålig stil.

Just nu sitter myran och jag och lyssnar på julsånger och väntar på att grabbarna ska hämta upp oss i bilarna och ta med oss upp i bergen, idag blir det att vandra levada som aldrig förr. Om jag inte minns fel så ska vi gå från madeiras näst högsta topp till madeiras högsta, har väl räknat med att vandra i ungefär 8 timmar. Detta kan bli intressant.

Ha en go helg.

Mors

20101117

JAG ÄR GLAD, MYCKET GLAD!

idag ska vi kolla på fotboll på mojans Sverige - Tyskland, imorgon är det cooking night och new guy Markus står för matlagningen och i helgen blir det en levada tur som aldrig förr från en bergstopp till en annan, Forum levadan släng dig i väggen.

"fan vad epic"






Detta är vad jag kallar en riktig BÖNA!

hej

20101116

Ja men jag vet inte men snart är gammelgäddan tillbaka i havet, Pontus den smilfinken ångrade sig och vänder tillbaka. Men jag klagar inte.

Jag sitter för tillfället och hittar på egna ordspråk, inte allt för tråkigt. 

"man ska aldrig kasta sten på någon nyfödd"
"man ska aldrig hänga fram pungen om den bredvid dig har en sax"
"man ska aldrig rycka av pälsen på en vit kanin"

sen lurade jag My och Hanna att jag kom på
"När man är ute på djupt vatten är det klokt att hålla munnen stängd"

fast det var bara en lögn, hittade den på internet. Men bra var den.

My hade också någre exempel
"man ska inte spotta i det vattnet man tvättar sig i"
"även en grön oliv kan ha körnor att sätta i halsen"

känner att vi la det på lite olika nivår det där, men det är ju precis som vanligt.

Hej!


P.S nu kom Hanna med ett "ordspråk"
vi två hejdå fuck off du dog!

.... inge kommentarer.


20101115

Mors!

Då var det måndag igen, mindre gött. Vandrade levada i går i typ sex timmar, stannade och badade och filosofierade lite. Fina fisken.

Somliga är smutsiga endel är smustiga andra är bara mustiga men Hanna hon är bara söt.



jag gillar denna alltså.

hahaha! ja du. idag är jag på bra humör

hejpa

20101112

och så var det fredag igen, som sagt har det varit en mycket märklig vecka och Pontus har åkt hem. Så på maddehavet är det nu endas småfiskar kvar.
Ikväll ska jag och Hanna laga go mat och sen glo film och imorgon bitti bär det av på jeepsafari, ska bli sköj. Resten av helgen är ganska okänd, eventuellt en levada sväng.

om två veckor är det advent, sen får jag snart åka hem.




ett mycket uddlöst inlägg.

ha en go helg, mors!

20101109

vi lever i en mycket underlig värld, med mycket underliga människor. mycket underligt! idag är det ingen bra dag, idag är det en mycket underlig dag och Anna har ont i magen.

nej det här duger inte.

HEJ!

20101108

helgen är över, var en hyffsat lugn helg måste jag säga. FX fredag och lördagen var det mest madrass hav. tänkte bara dunka upp lite bilder från förre helgen när vi var uppe i bergen.








hahah, det är vackert.

mors


20101105

och då var det fredag igen, gött.

sitter och kollar på vad jag vill göra när jag flyttat hem, vad blir nästa steg. Gaah! Blir så glad när jag tänker på vad jag vill göra, sitter och kollar lite på Victors student present som jag redan börjar planera som kommer att bli nästa steg, vad som händer sen är ganska obestämt, myran och jag ska gå kebnekaise det är bokat, sen får vi se.. wooho! 

Jag och my satt och prata om det, jag ser så sjukt ljust på mina framtida 3-4 år. Gud vad jag älskar mitt liv ibland.




 
HEJ!

20101104

Nu känner man att det börjar närma sig jul, dolce vita är pyntat och kunder lägger anstånd på fakturor som ska betalas runt jul då de befinner sig i thailand. Jag längtar hem! Satt precis och kolla på guifs hemsida om jag skulle kunna se någon match när jag befinner mig hemma, 26 december är befinner sig Anna i hallen igen. Jag saknar fan sporthallen! vilken tönt jag är.. men sån är jag.

Igår gjorde jag och my en impuls igen, lugn gott folk jag rakade inte av mig hela håret. Vi gjorde något ännu bättre, vi åt på epra picania som har bytt namn. Gott som satan var det, sen hem och la oss på madrass havet och somnade på två röda, i alla fall jag.




IBLAND önskar jag att jag vore mörkhyad

kram


20101102

För hon är gla, alltid lika gla!
En fin helg är vad jag haft, lite gott och blandat - madrass hav, tjejmys, poncha, nakna män, indier, en mysig gubbe, scooby doo och shaggy.. OSV!. ganska händelserik.



Vår kära vän ponta lämnar oss dock på onsdag nästa vecka vilket är lite hjärtskärande, det blir lite tomt må jag säga.


RSS 2.0