20110831

JAG VILL ÅKA HEM NU NU NU!

Kväll skall det grillas hos möller och louice och jag ska frossa i majskolvar!







HEJ!


20110829

Hallåja!

Helgen har varit ganska lugn, i fredags fyllde Pontus år så då blev det tårta, indiskt och bio. Lördagen var det lite av en brudkväll med tacos, bira och hemmagjord Poncha, + i kanten till Malin för ponchan måste jag säga.

Igår var en lugn dag, det promenerades lite och sen såg jag på pirates of the caribbean 1 och 2 för första gången, ikväll nöter vi nog även igenom 3an. Go kväll.






HEJ!


20110823

Hallåja!

Karlsson har åkt hem nu, har varit riktigt trevlig att ha henne på besök. Vi har dansat, druckit sangria och poncha, ätit god mat och solat.

Nedräkningen till jag jobbar sista dagen är i full gång, antal dagar är idag 38, lite för länge om ni frågar mig men det går ganska fort.







HEJ!


20110818

Pratade med mamma och blir lite extra lång av att lillebror är så duktig med allt just nu.

Idag kommer Karlsson ner och jag är ledig i morgon, bara hoppas på fint väder så vi kan sola och bada lite. På kvällen vankas after work på praia formosa (stranden). Nej känner på mig att det kommer bli en fin dag i morgon.





HA EN GO HELG FÖR DET SKA JAG HA!!


20110817

Uppdateringen har varit kass, jag har haft problem med att logga in på bloggen som jag inte orkat ta tag i. Men nu är jag igång igen.

En kort uppdatering om läget.

- Uppsagda och jobbar sista dagen 2011-09-30.
- Flyg hem till svea blir 2011-10-04.
- Karlsson kommer ner och hälsar på oss i morgon, satan vad gött.

Annars flyter det på, haft en kanon sommar, solen skiner dagarna i ända, det snorklas och äts lunch i hamnen. Jag klagar inte men jag saknar Sverige nu.




RSS 2.0