arbetsförmedlingen här kommer jag

jobbade min sista dag igår och ska till arbetsförmedlingen på måndag, känns ganska b fakiskt.
- har du haft kille?
- ja..
- som knullade dig?

eehhh va?

sitter hos kalle och väntar på att vi ska åka ner till sporthallen och dra till göteborg, spela lite el cupo! Ska faktiskt bli kul. Ska bara vänta på amanda, hon skulle endast raka bena.. I EN KVART? vem fan rakar bena i en kvart, ingen har så mycket ben att raka att det tar femton minuter. haha.

Vi var ute igår, roligt faktiskt även fast att jag och karl var nyktra. Tror Lina drack upp det vi inte drack under denna kväll. HAHAH. "hej i garderoben, jag ska hämta ut jackan jag har på mig för ett kvitto jag fick när jag handlade i baren".  Ledsen men det var hur kul som helst.


hej mange

300kr taxi till mariefred
100kr taxi från tunavallen typ till klosterkyrka.
OKEJ

ledig

idag är jag ledig, vilket är hur skönt som helst! ska ner en sväng i gamla stan med mormor, ta en fika och ha det mysigt. Ska faktiskt bli trevligt, fint väder som tusan också. Bättre sent än aldrig, eller vad säger man?

Skrev ju lite om den pistol cupen tidigare och tänkte lägga upp två bilder. Alltså ledsen men pisolcupen, hahah fan vad kul!


omogna, kan diskuteras.. men våga leva förfan!

hejpådig

om du lämnade mig nu

idag är jag på ett riktigt lars winnerbäcks humör, lyssna på lite hans låtar om kärlek och sjunga med och nästan få en lite nykärs känsla fast att det inte finns någon. Jag blir glad, kärleksfull. Har varit och hyrt film med mamma och vi ska ha en familje kväll med pizza och chips, precis vad jag behöver.

Nu tänker jag på smid.. Vi sågs några stycken igår och det kändes nästan precis som att vi skulle ses på måndag igen med engelska lektionen jag aldrig hade och sen bara sitta och bara vara i skolan. Det är faktiskt lite sorgligt, det är nog inte som inte gick med oss dessa tre år som förstår vad jag menar.

ATT SYNAS BABY DET ÄR ATT VA ÄLSKAD!



IDROTTSELIT TAR INGEN SKIT, HAT GRUNDAS PÅ AVUNDSJUKA.

RSS 2.0