20110221

Fin och lugn helg, i går var det poolhäng och grillning, majskolvar, kött, svensk bea, lök, champinjoner och coola på ballkongen med havsutsikt. Synd att klaga.
Vi har troligtvis fått en lägenhet jag och Pontus, som vi ska kika på i veckan och om allting verkar så bra som det ser ut just nu så flyttar vi in i första mars. Sweet sweet hangin!

Hanna går in på sin sista vecka på jobbet och det känns inte så där skit kul måste jag säga, bedrööövligt. Avskedsparty på lördag, då blir det skenat.

Nej, das war alles.

Hejpa


2011-02-16

Det är den sextonde februari och det är riktigt varmt.
Har under detta år redan ätit ett flertal luncher utomhus, doppat mig i poolen, ätit några glassar i hamnen, grillat, kollat på fotboll utomhus utan att frysa och blivit lite röd på snoken av solen.
Jag vet inte, men jag känner att jag har det jävligt bra just nu, det här är en bra dag!




Ha en fortsatt go dag för det ska jag ha.
HEJ!


20110209

tänke gå in och uppdatera mitt förra inlägg om att jag inte hade en bra dag och att jag pontus skulle hem och trösta med sockerkaka mjölk och en ännu bättre koja och en go film.

Men istället blir det ett inlägg om att jag är glad för jag har fått en bättra tjänst på jobbet, driftansvarig. Så det bli sockerkaka, mjölk, koja och go film för att fira istället!

rockon

20110209

Vi sov i en koja i natt, mysigt var det.

Nu är hotell och flygbiljetter bokade till Rom endast Roma - Lazio matchen kvar att köpa biljetter till, sen är vi klara för att dra.



nej det var allt, tack och adjö.


20110208

jaha och då hade man fixat sig en urri, aldrig fel!

Skulle ner på zara efter jobbet, inte många minter jag fick på mig, men hann se så pass mycket att jag vill dit på lördag igen. Vi åt en bit mat och storhandla, nu har jag tänkt att jag ska sänka min mognadsnivå till Pontus och bygga en koja som vi ska sova i så han slutar tjata någon gång. hehe

Först en dusch inte lukta usch!

HEJ!

RSS 2.0