valborg

valborg, vad fan 'r det_
och vad fan 'r det h'r, tangentbordet 'r cp och jag 'r rastl;s, hungrig och irriterad.
Allt k'nns s[ ruttet, har nyss rensat garderoben och nu k'nnes det som jag inte har n[gra kl'der kvar alls.
Jag vill bara s'ttta mig i amandas bil, [ka till mariefred och bara ;sa i mig s[ mycket chips som jag bara kan.

Vad 'r det som h'nder med allting, m[ste allt hela tiden vara s[ komplicerat_ Ge mig lite k'rlek och jag vore n;jd, i mitt arsel att jag 'r otacksam.

Och ingen guif match blir det p[ s;ndag heller, 360 kroner och d[ f[r man st[. hoppas verkligen att matchen g[r p[ tv.

GE MIG LITE MAT OCH JAG VORE LYCKLIGARE, hur kul 'r det och 'ta sj'lv.
nej jag ska sluta gn'lla, ha en trevlig valborg.

hej

Forever young, I want to be forever young



So many dreams swinging out of the blue, We let them come true.


When your sparkle evades your soul, I'll be at your side to console.


Sooner or later they all be gone, why don't they stay young?


Youth is like diamonds in the sun and diamonds are forever.

tredjedag påsk?

vaknade i morse och kände mig inte så utvilad som jag hade önskat så jag tänkte: jaha, får väl vila upp mig en dag till.. och det är precis vad jag gjorde. tyvärr råkade jag dra med mig my i min lathet så hon blev också hemma.
sitter för tillfället och skriver på mitt tal som jag ska ha i morgon, känns inte som att det blir någon riktig höjdare.

skickar lite sms med emelie, hon och ek har tydligen hittat en perfekt kille till mig. 24 bast, mörkhårig, ganska lång och rolig. låter ju helt okej
haha tröga är ni.

---


studentklänningen på men också studentplakatet.
vissa säger att det är föräldrarna som ska välja ut bild och sen att det ska bli en överraskning men jag och mamma satt tillsammans och tittade ut en bra bild.

kram


söndag

en söndag som inte känns lika tung som alla andra, brukar känna mig stressad för att det är skola i morgon och oftast har man inte pluggat och gjort arbetet som ska in i morgon. Inte nog med det, ibland är man illamående för att det vart en tung kväll dagen innan, eller att det hänt något så spännande så man inte kan sluta tänka på det. Men inte idag, nog för att jag är stressad för att jag inte gjort ett skit på lovet men vafan solen skiner och jag ska snart iväg och kolla på fotboll. Sen är man ju dessutom ledig i morgon så stressen får vi spara tills dess.

Träffade emelie igår, skulle gjort stan osäker med de andra men allt blir inte riktigt som man tänkt sig. Vi tog ett bad och slocknade skönt till en film, kändes bra. <3

lyssnar på lars winnerbäck-om du lämnade mig nu.
Mamma och jag satt och diskuterade studenten nyss ute på altanen och jag längtar så mycket. Men samtidigt så känns det tufft att börja jobba igen och att vi inte bara kan glida tillbaka till skolan efter sommarlovet, komma på måndagarna och det första vi gör är att ta ett grupprum och snacka om allt som hänt i helgen, och när vi är i skolan och är så trötta så vi skrattar åt allt och alla. Jag kommer sakna att bara vara vi, att ses nästan varje dag, att vi ses så ofta så vi nästan blir irriterade på varandra, eller när men kan slå ihjäl polaren bredvid för att man håller på och svälter ihjäl, eller när vi bara snackar om alla speciellt om alla killarna. ååh nu vill jag inte ta studenten, tänk om vi skulle gå ett år till.

haha kom och tänka på manges tjaj om hans hundring! han ska inte ha ett pissöre.

nej det här duger inte, ska iväg och titta på stina i kassen.
"stina i buren, rena rama muren"


långfredag - påskmat

påskmat/julmat vad är skillnaden, samma gäller påskmust och julmust. På ett eller annat sätt så känns det ändå som att det är en liten skillnad. Skit samma, gott som satan är det i alla fall.

Jag var och handlade lax i en mysig liten butik ute i sundbyholm igår innan jag skulle iväg till jobbet, med på färden var mormor, morfar och självklart lilla mammsen. det fanns ett provsmaks bord där jag och morfar höll till.
morfar står och tittar på mig när jag håller på och pillar upp en liten ölkorvs bit på en tandpetare, sen skrattar han åt mig och säger: du får ju inte upp ett skit med den där lilla pinnen. Sen stoppar han ner hela handen i skålen! Sen går vi och letar upp mormor och mamma, på tillbaka vägen puttar morfar till mig och sneglar mot provsmaksbordet och han tar en vända till.
- men morfar.
- det gäller ju att äta sig mätt, man vet ju aldrig var mormor bjuder på hemma sen.
Jag älskar min morfar, han är så jävla skön. jag skulle bara vela filma han en heldag, eller en timma kanske skulle räcka så att alla bara får se vilken sköning jag har till morfar.

nej här får man inga barn gjorda, vilket kanske är tur.
ska ut och klippa äppelträden med mamma snart.
hej

A few questions that I need to know

jag har grubbblat på en låt sen strax efter studenten förre året, har kunnat några rader men kom aldrig på vad den hette. Men sen kom den när jag satt och käkade med ida, ek och fia i söndags. never ever-all saints.

A few questions that I need to know
How you could ever hurt me so
I need to know what I've done wrong
And how long it's been going on.
---

det små regnade igår när jag skulle åka till jobbet och det luktade verkligen regn i luften, inte för att jag i vanligt fall gillar regn. Men lukten igår gjorde mig faktiskt lite glad och dte kändes inte lika tungt att jag skulle iväg och jobba.
Jobbar idag också, börjar 12. Känns faktiskt ganska segt, även fast jag gilllar mina oldies! haha

nej nu är det frukost med morsan, har man tur så är det färdigt och klart.
hejpa

åttonde april

idag är det ingen vanlig dag, för idag är det victors födelsedag. grön princesstårta, kakor och saft och jag ska jobba.
17 år och längre hår än någonsin, men han steker ganska duktigt. Han får pengar till tatuering av mamma, velar fortfarande om vad han ska tatuera in, han funderar på;
skryter inte gärna leker inte känd
men jag är född till stjärna och ska dö som en legend

 
så jävla typiskt han.

Vaknade i morse på ett madrasshav hemma hos sofia, vaknade vid 10 men saknade en nisse i havet, hurtbullen ek hade gått hem redan. från söder till mesta, är en liten promenad. haha!

kram

when your sparkle evades your soul

Det finns en baktanke med allt, frågan är bara vad din var?
Fast, jag kunde inte bry mig mindre.

vi har det sista lovet nu, det sista lovet för alltid. Påsklov.
Känns riktigt bra, väntar bara på stressen om att man inte får komma tillbaka efter sommaren, utan då är man vuxen. Men varför gå och vänta på och bli stressad? skit samma. jag lever istället, låter som en mycket bättre idé.

Vi har nu också bevis på att my är den största bitchen i "bitch-gänget". haha tillåt mig små le

"en kvinna behöver mannen lika mycket som en fisk behöver en cykel"
står det på en magnet som morsan satt på kylskåpet, ensam stark eller? IDA? hah
-----



I will turn, I will turn your tide
Do all that I can to heal you inside
I will be the angel on your shoulder
My name is Geraldine, I'm your social worker

RSS 2.0