20101231

Dålig uppdatering, i know.
Nu har jag varit i Sverige i över en vecka, tiden går fort samtidigt som den det känns som det var längesen jag var på ön. Kom hem från göteborg igår efter ha kollar på Stina när hon lirat lite fin handboll, måste säga att jag blev lite små sugen på att lira lite. Igår kväll vart det vin, tacos och trevligt sällskap hos Emil och Jaque och ikväll blir det fint sällskap igen, go mat och bääääärts! SWEEET.

Nej nu blir det lite frulle, ha en fin dag och ett gott nytt.

HEJ!

20101223

och jag är hemma!

dricker julmust och äter julgodis, morsan ligger och snarkar skavfötters med stina i soffan. Tidigt? Nej klockan är ju efter 10. Jag har det bra just nu må jag säga.

Kallt som satan är det ju, helvete.

He en go kväll.

HEJ!

20101222

nu vill jag bara vara hemma, känns kontsigt att har varit ifrån alla så länge. jag saknar er men nu ses vi snart, vissa redan imorgon! IMORGON.

blir glad när jag tänker på det!

Som sagt, ses i morgon. GAAAH!

HEJHEJHEJHEJ


20101221

inhandlade min sista julklapp igår, längtar tills jag får överlämna dem, ser mer emot att ge julklappar i år än att ta emot faktiskt. Måste vara för att jag är en sån vänlig själ. hehe!

idag ska jag eventuellt städa det sista innan jag far hem, eller så gör jag det inte. Ska kanske också bli ett kvällsdopp i havet, ryktet säger att det ska vara en temeratur på 18 grader dock blåser det som satan där nere.

hittade lite bilder som togs för några helger sen.





hehhe, ooooooooo!

Ha det bra så ses vi snart, hehe.

HEJ!


20101220

fick brev i fredags, eskilstuna energi och miljös egna fisoris, man tackar. Aldrig fel med lite uppdatering och lite fina ord om att jag är saknad, tack. Vi ses på torsdag!
Fan vad jag gillar att säga till folk att vi ses på torsdag eller vi ses på fredag, det är ju hur nära som helst. Snart, mycket snart ses vi. 8 månader, en lång tid må jag säga.

Nu är även denna dag avklarad, sweet. Nu bär det av till forum för inhandling av de sista julklapparna och någe snyggt att ha på sig på fredag.

HEJPA


20101217

goda nyheter, strejken blir den 24e december och inte den 23e. Känns hur bra som helst, får faktiskt en fin känsla av att ha vunnit en slant på ungefär 4000, så nu behöver jag inte få ångest om jag slösar för mycket när jag är hemma i svearike.

Boqen, jag ska berätta för er när jag kommer hem, dvs om 6 dagar! GAAAAAH.

Fredag igen, skönt är det. Igår var det torsdag vilket innbär cocking night, det blev biffar med feta ala Pontus, hemma gjorda scoens och några bira. Fint var det. 
Idag blir det FX, bira och god mat, hejdå till Kim och hej till nya Erik.
Med tanke på att jag förde mitt lag till seger under fakturaperioden så ska vi på jeepsafari i morgon, jag ska även kolla på Roma, äta go mat och utföra en överraskning, söndagen blir lugn. Där har ni min helg.

not to forget, 6 days to go.

---


Ha en go helg för det ska jag ha

HEJ!

20101215

fick nyss information om att det eventuellt skall ske en flygstrejk på flygplatsen här i Funchal, detta ska självklart inte ske vilket datum som helst utan den 23e december den dagen Anna har bokat flyg. Vet inte riktigt vad jag gör om jag inte får komma hem till julafton nu när jag räknat med det. BEDRÖÖÖVLIGT! En kollega på jobbet skulle kolla upp det i morgon om hur det kommer bli så får vi se hur vi löser det.

Gick hem från jobbet i måndags och var hemma igår, har haft ont i magen och känner att det smyger sig på nu igen. även det är bedrööövligt.

Behöver en puss på pannan av mor min känner jag, ringer dig efter jobbet.

---





HEJ!


20101211

återigen helg, tiden går fort när man har roligt, "och nu också" citerat wiklund, go kille.
igår var det bastu och tjejkväll med vin och bira och som vanligt girltalk. Idag är det julfest med företaget, sweet. Ska golfa en sväng nu snart sen blir det lite lucia tåg, tre rätters och öppen bar, behöver jag säga med? dont think so.

Jag och My har nu också fått veta att när jag kommer hem från semestern får vi en ny roommate, skall bli intressant. En Anna på 28 barre.

nej, nu blir det dusch.

Trevlig helg på er.

HEJ!

20101109

och idag var det två veckor på dagen. Nu känns det att det var ett bra tag sen man var hemma, berättade för morfar jinko här om dagen att jag rakat en bit av skallen men han trodde bara att jag ljög ska bli intressant att se hur dom reagerar på frillan.

Jag kom på igår att jag nästan helt glömt bort att det snart är jul och hur fint det ska bli med allt som tillhör, morfar som luktar gott rakvatten och är fin i slips och kavaj, glögg och massa fint julgodis, folk som trängs i soffan och skrattar och är förväntansfulla och för att inte glömma julmaten. Nej jag längtar inte bara hem, längtar också efter att får fira julen hemma, jag längtar tills den 23e då några av brudarna kommer och säger hej, tills juldan, nyårsafton och småsaker som att sitta och små snacka med morsan på morgonen, hänga i sporthallen, bara vara omkring dom man tycker om.
Jag ska också sova en natt hos mormor och morfar och bara mysa, gå upp tidigt och bli lite ompysslad.
Det är skönt att komma iväg en sväng så man verkligen uppskattar allt man har hemma.

Sitter just nu och kikar på http://allaupplevelser.se/ , finns ju en del man vill uppleva så att säga. Har ju någe litet på g till sommaren, men det är en hemlis för somliga.

Ikväll blir det avsked av Jompa som far hem till Sverige, fan vad jag inte gillar att säga hejdå till folk, folk som man träffat och lärt känna, sköna männsikor som man inte ens vet om man kommer träffa igen. Jag ser verkligen inte fram emot att fara hem för gott och säga hejdå till alla på ön, men det tar vi då.

Ha en go torsdag, hej!

20101207

och idag är det 16 dagar kvar tills jag far hem till kalla Sverige. Köpte min första julklapp igår på lite inpuls till lillebror men jag tror du blir nöjd. Morsans present är också ordnar, sweet.

Nu vet jag morsan sitter och undrar vafan jag köpt, nyfiken i en strut. Du får se när jag kommer hem.

I helgen är det julfest /lucia, jag ska vara en söt liten pepparkaksgubbe, får se om det blir något sjunga av, my tyckte jag skulle hålla mig till att mima så jag får nog överväga det.

"tala är silver, tiga är guld" så att säga.

Företagsfester = gratis käk och alkohol, med det vill jag säga att det blir en farlig lördag.

golfa skulle vi också göra.

Hittade en söt liten bild på myran när jag var inne på bilddagboken som man måste lägga upp, tror säkert hon bjuder på den.




hahhaah.

ha en go tisdag, hej!


20101202

Pontus är tillbaka på ön och Anna är gla.

imorgon är det fredag och nu har även denna jobb vecka gått av bara farten och exakt om tre veckor befinner jag mig i Eskilstuna, sweet.

Ikväll är det återigen dax för barreiros cocking night och vista mar står för matlagninge, det vankas tacos.

tack och adjö


RSS 2.0