20100728

tre månader,  idag har vi varit ifrån kaviar, kebab, OLW, estrella, keso och köttbullar i tre månader. Jag har också varit i från ett gäng härliga polare som håller mig lite dåligt uppdaterade, får leta all fakta på facebook. Fia åker utomlands med tobbe men hör på detta karlsson flyttar från råtthålet och ihop med en grek! Jag har också varit ifrån riktigt frisk luft, doften av nyklippt gräs och inte att glömma sommar doften utav regn.
Nu låter det som att vi inte har det bra, fast det har vi. Riktigt bra, har börjat läsa lite och helgerna spenderas nu för tiden på stranden. Vi tränar på, ensamheten kan komma smygandes saknaden av allt där hemma. Men då har vi varandra, vi har två sängar som dessutom passar perfekt till att sova ihop i har vi kommit på.

Vi var också mycket spontana i fredags, satt och diskuterade gällande våra utseenden och lite vilken stil man skulle vela ha. Sen kom vi på att jag skulle nog vara ganska snygg i lite kortare hår så fram med kökssaxen och av med kläderna, så nu har jag hår till axlarna. Frisören är MY de claw, great hairdresser.

i helgen är det dansdansdans!

Mamma, ett livstecken.

Hej!

2010.07.10

idag är det ingen vanlig dag, för idag är det mamma och annas födelsedag!! Hade gärna firat denna dag med mor min hemma i huset med jordgubbar och glass. Men nu är det inte så, då får man göra det bästa av det man har. Eller hur mamma? Gå inte och tänk på hur det hade kunnat vara, det gör ingenting bättre. I tankarna är vi ihop idag också. Vet inte om jag sagt det, men min kära mamma och tiiiina kommer hit den 17 september!

Jag fick nyss tårta på sängen av mysan och en present, toppen! haha, my hade ställt klockan på 8 för att väcka mig med tårta och ljus. Morgonpiggg som jag är var jag redan vaken, men tanken som räknas och jag var väldigt nöjd. Nu ligger mysan här bredvid mig och sover igen, jag gillar henne!!
Dagen ser ut som så att jag snart tänkte lägga mig på balkongen och sola, sedan vid 6 bär det iväg mot epra picania för att frossa kött med ett gäng brudar från jobber, blir helt vattnig i munnen av bara tanken. Sedan hem hit drick upp våra 10 liter vin som jag och my köpt, vidare mot mojjans där stefan har sin avskedsfest och sen dyker troligtvis the dancing queen upp. Känns som det kommer bli en kanon dag.

Just ja, var och vaxade mig i torsdags, ojojoj! Där snackar vi smärta, men idag är jag len som en babyrumpa. Som en och annan mamma skulle sagt: ska man vara fin så får man lida pin.

aahh, jag så taggad inför denna dag! systemet, vi ses i vinter.

rock on my friends

P.S JAG HAR BÖRJAT GYMMA. Så nu är jag varken hårig eller småfet, eller en tonåring. awesome

20100706

Jag har sedan jag skrev ut min adress, tagit emot ett härligt brev från en härlig vän. Sen har jag också tagit mot ett helt paket med gosaker från en go familj. Födelsedags presenten fick jag när jag bodde i sverige, men lite gottis kom nu. ostbågar, ostbollar, marabou. Kunde inte ha fått någon bätte 20års present, eventuellt en resa till afrika. Men det ligger på samma nivå känner jag just nu.

Jag fick också med en massa kort på familjen, trivs genast 10ggr bättre på jobbet. Det är fint.

I helgen blire party, för jag fyller 20e! rock on

hejpa


lycka

vad glad jag är, jag är tacksam. Tacksam för att jag har en underbar familj, för att jag alltid har folk omkring mig som bryr sig, för att jag bor på denna vackra ö. Jag har legat och funderat nu i några timmar på balkongen till skön musik och en underbar utsikt. Jag har tänkt mycket på vad jag vill göra, jag har legat och drömt om framtiden. Och jag ser verkligen inga hinder, jag har träffat så många människor här nere som lever för dagen och tar livet lite som det det kommer. Jag gillar verkligen inställningen, sen tycker jag att man ska ha lite planer och tankar om hur man vill lägga upp sitt liv någorlunda. Gällande vad man vill åstadkomma med livet man har. Men man har all tid i världen och som sagt, man lever bara en gång.

Jag är också lycklig för att min mamma, stina och victor ska komma ner och hälsa på mig. Min mamma. ojojoj vad jag saknar min mamma, jag är glad för min mammas skull. För min mamma har hittat en jätte fin lägenhet, en mamma Baloo lägenhet med stora fönster. Jag är också gla för att jag har vänner hemma som hittar kärlek eller för att ni behåller det ni har.

Snart blir ja 20e, hade gärna varit hemma och firat det en sista gång i huset med jordgubbar, glass och grädde och med mamma. Jag är lite ledsen för att vi säljer huset, men jag litar på att morsan hittat en underbar lägenhet.

Nej nu börjar det bränna på rövas, dax att vända sig om.

Love

RSS 2.0