20101028

20100428 satte sig myran och jag på ett plan påväg mot äventyr, detta skulle bli en start på allt vi skulle uppleva. Vilka förväntningar vi hade, man målade upp en bild om hur allt skulle vara, hur alla skulle vara, människorna på företaget och portugiserna. Lite roligt när man tänker tillbaka på hur det blev, hur man helt plötsligt befann sig i en form av vardag och lägenheten på Barreros blev hem. Nu har vi varit här i sex månader, ett halft år, en sjättedel av smid, det är roligt och jag är glad för att jag valde att göra det och för att jag valde att göra det med min bästa vän.
Nu går det nerför, tiden fram tills att vi åker hem kommer troligtvis gå fortare än tiden hitills, myran och jag brukar jämföra det lite med att vara ute och löpa, första halvan tar en evighet men när man passerat halva så är man nästan så gott som hemma.

I helgen far vi upp i bergen, ett härligt gäng, alkohol och eventuellt utklädda med tanke på att det är Halloween. Vi har det bra, man ska inte klaga det ska man verkligen inte men jag saknar er där hemma.



20101027

hello you!






20101026

nej men titta vad Anna hittade, bilder från awards 2010.
















das war alles

20101024

Nu har jag snart försökt att logga in på min mobil från datorn i över en timma, jag klämde min mobil i taxi dörren igår och det enda som slutar fungera är knappen på sidan för att låsa upp knapplåset. Hur jävla irriterande är inte det? Tror jag har testat allt för att kunna låsa upp mobilen ändå men det fungerar helt enkelt inte, vilket skit. Men föröverigt har helgen varit fin, hotellfrukost, epra picania, madrass hav och en hel del avsnitt av project runway.




yes, och här är två fjösiga bilder på min sidecut.

nej fan vad irri jag är över telefonen, inte okej. Nu blire några avsnitt project runway.

mors


20101022

Hejhopp!

Nu vill jag bara ta alla mina sparade stålar och gå loss i typ newyork, först skulle jag dock köpa jeffrey campbells skönheter från http://www.solestruck.com/.



tror dock att det blir ett par ändå, bara dom kommer in i min storlek och färgen jag vill ha.

nu är det snart helg,

schönes wochenende!


20101019

Gud vad jag ser fram emot att komma hem två veckor över jul och nyår och bara träffa alla, var under en kort perios sjukt sugen på att flytta hem till jul. Men samtidigt nu när jag gått och tänkt på det så skulle det kännas så sjukt konstigt att inte komma tillbaka hit till ön med alla goa människor och när jag tänker på hur det kommer bli när man faktiskt till slut flyttar hem känns det konstigt. Lite som känslan när man slutade smid och tog studenten och man verkligen hoppades att det skulle vara smid gänget ändå för alltid fast man innerst inne visste att alla skulle på nya äventyr och det skulle aldrig bli som förr - deppigt. Det är lite samma känsla jag fick när jag tänkte på att man skulle flytta hem eller som det känns nu när min goa vän Pontus flyttar hem. Man lämnar och även om man ses sen så kommer det inte riktigt vara på samma sätt vilket faktiskt känns lite sorgligt, men nu har Pontus dock tagit hand på att han ska hälsa på mig en sväng nu när jag är på semester. gött mos.

Nej lite konstig känsla, men det kommer nya resor med nya härliga människor att träffa. Ska inte tänka på detta förens min tid är inne.

23 december - 7 januari

Hej

20101011

lets go crazy! hahaha och igår var det dax att vara spontan igen, sist klippte jag håret till axlarna och frågan är vad jag gjorde nu? hahaha.

"förlorade du ett vad?"
"var du full?"
"aaaah vad snyggt"

reaktionerna är ganska olika, men jag gillar det som fan.

hahah, gissa vad jag gjort?

kram och hej!

20101005

Nu längtar jag efter mina kompisar måste jag säga, brudar jag saknar er! Skönt är dock att myran snart landar på ön igen och jag får lite sällis. Maskerad på fredag, jag ska vara charlie chapplin, gratis bar måste även nämnas, förra gången företaget hade det blev jag kallad kaskadan men det är annat denna gång. Nu ska jag bara bli as full!
Har ett otroligt sug efter att leta kläder på myrorna och att cykla ut till slagstaglass och käka en enkel i strut med jordnötsströssel, troligtvis inte många i Sweden som känner suget av glass men här är det inte riktigt lika kallt som ni har det.
Skulle inte heller sitta helt fel med lite höst, lite blåsigt, gula och röda fina löv på träden och marken, varma stickade tröjor och kanske en varmchoklad och skitsnack med brudarna! åååh vad jag saknar er nu!!!

kram säger jag bara, kram

RSS 2.0