glad midsommar

skulle hem en sväng till carl och simon igår för att käka lite tacos, väl på affären ändrade vi oss köpte 24 öl och 5 flaskor vin i stället fungerade också. I morse var det upp vid 8 för att ta sig till ett hotell för att dricka lite champagne och äte hotell frukost, mysan skulle hängt med men var för trött för att ta sig ur sängen. NOT OK! Sen var det så fins väder idag så vi passade på att ligga en stund vid poolen, nu är vi ny duschade och gjorde iordning lite midsommar mat, sköljt jordgubbar och vinet ligger på kylning. Nu laddas det hem svenska låtar och snart bär det iväg mot lidoparken för att träffa alla andra svenskar från jobbet för lite god mat och vin.

Sitter och lyssnar på svensk musik, ted gärdestad! Blir lite nostalgisk, saknar alla där hemma. mest min lilla mamma <3

nej detta duger inte, nu ska det bli midsommarfirande på madeira. Portugiserna kommer väl undra om vi är dumma i huvudet som sitter och lyssnar på konstig musik och dricker snapps, men bryr jag mig? NEJ!

GLAD MIDSOMMAR

trivs

tänkte bara gå igenom lite vad som händer för tillfället här nere, sommarfesten var för två helger sen. Trodde inte att det kunde bli annat än lyckat med öppen bar men jag motbevisade det, det kan faktiskt bli för mycket av de goda även fast man kanske inte alltid vill tro det. Medans alla andra drog vidare, drog jag hem. Jag tog dock igen detta i lördags. Men är ändå lite bitter över att de blidde som det blidde, men som en av de yngsta på företaget känns det inte som att det gjorde något. Bara 19 år, man kan inte vara bra på allt redan då.
Ska också ner på gymmet och se mig omkring, har väntat på känslan jag har nu. Jag måste träna, jag vill så gärna åt känslan man får efter. Jag och my sa det när vi flytta ner, vi börjar träna när vi får den känslan. 10 kilo senare och två dubbelhakor rikare så känner vi känslan igen! Vi har sagt det att vi eventuellt ska vänta ett tag till, så att man verkligen kan se skillanden. Blir lite som den där donken filmen när han bara käkar donken. Fast vi varierar det lite mer, kakor, pommes, chipst, burger king, kakor, pommes, chips, burger king. FINT.
Ska också iväg på massage i morgon hos en på jobbet som är utbildad massör, börjar redan få ont i rygg och axlar av detta jobbet. Så morsan, jag känner din smärta som du måste haft! Fredag är det midsommar och då startar vi uppe med, lyssna på detta champagne frulle och hotell frukost, öppen champagne och öppen frulle. götteligöttgött. För hoppningsvis får vi håva in lönen på fredag och inte måndag också. På söndag väntar marknad, inte allt för pjåkigt det heller.

Värt att nämna är också att vi ska iväg på brasse vaxning, inkl ben och eventuellt underarmar eller vad man säger. Så nu odlas det hår också, tänk hur snygga vi är? Små feta och håriga. hahah. Vi har också en duell med grannen, han stänger av våran gas så vi inte har någt varmvatten och inte kan laga mat och vi stänger av hans. Förhoppningsvis är det rätt granne som vi stänger av gasen för så det inte drabbar någon oskyldig stackare, fast kan vara ganska kul ändå. Känns lite som när man buslingar när man smyger ut i korridoren och vrider av gasen, sen hoppas man lite på att grannen ska stå i duschen vid just det tillfället. mohaha

Nej nu ska vi se om Karl den första, kejsare av Frankrike ringer igen.

hejpa


morrnmorrn

tänkte bara lägga in adressen till mig här på jobbet, vet att några varit väldigt intresserade utav den.

Timepiece LDA/universal telecom
Att Anna Åhlen
Av Calonste Gulbenkian N 3
Sala 118
9000-011 Funchal
Portugal

och till mysan är det bara att ändra namnet så klart.

There you go!


im in madeira biatch

fått lite tjat om att jag ska blogg mer, även från min sambo som vet dygnet runt vad jag sysslar med vill att jag bloggar. Frågan är då hur gärna ni hemma vill att jag bloggar? Jag håller er på halster. Men frågan är då vad som händer på madde, just nu vankas det fet fest, den så kallade sommarfesten är här. Detta innebär att det kommer massa stora nissar från alla möjliga håll och kanter i europa som är en del av företaget så att säga, den omtalade Mark som är ägare för företaget kikar förbi vilket innebär att det inte blir någon fis fest. Så här ser dagen ut i morgon, startar klockan 10 då vi ska iväg och åka gokart, ha lite lag och tävla även bada lite i havet. Sen ryktas det om att vi ska iväg och käka lite grillad mat, sen vid halv 5 beräknas vi vara hemma för att duscha och byta om inför tre rätters middagen som skall hållas på en väldigt fin restaurang som jobbet hyrt, egen DJ och öppen bar. Avslutas på taket av ett hotelll här nere med fyverkerier. Eller avslutas, känns mer som kvällen kanske börjar då. Jag har försökt förklara denne fest för folk här hemma men ingen verkar förstå vilken fest det kommer bli. Jag är i alla fall taggad som fasen. Mamma är ytterst nyfiken på vad jag köpt för klänning till kvällen och här är en liten bild.


det är en sak jag tänk på en hel del, jag tycker att det är så roligt hur man kan tro att man känner en person innifrån och ut men verkligen inte göra det. Så kände jag med mysan innan vi åkte ner, alltså jag kände henne skit bra men nu känner jag henne så jävla mycket mer. Somliga här nere missförstår verkligen min och mys relation, vi drev lite om det hemma också vet jag. Men somliga verkar tro att jag är mys hund, men man kan inte ha den relationen som jag och my har om en är en hund. Sen är det inget snack om att jag och my är lite olika på flera plan, men det är sjukt hur bra vi klickar ändå. Vi har diskuterat detta och pratat lite om att det kanske är olikheterna som gör oss till så bra vänner eller om vi kanske hade varit ännu bättre vänner om vi hade varit mer lika. Jag vill bara säga att jag är så glad att jag gör denna resa med my och att jag tycker att det är intressant och se när man lär känna en person in på grunden och det bästa är ju att detta bara är början.

Jag tänkte nu slänga upp lite random bilder som vi har tagit här nere, det mesta är på ön. Kan inte förklara hur vackert det är här nere, alla skulle behöva åka en sväng hit och bara vara. Hur lycksigt är det inte att se havet, lite öar och och vackra berg eventuellt en soluppgång på väg till jobbet varje morgon. Känns som man kommer bli nådigt bitter när man kommer hem. haha, men man får njuta medans man är här.


en morgon påväg till jobbet

var och badade med kim och robin


detta är ifrån när vi gick levadan i ca 5 timmar, underbart vackert

my och jag vartr sjukt förvånade över att se två kor, bliv dock hånade pga av våra förvåning av bonden him self



mysan och jag är pch badar

båttur

utiskten från ballen

nej nu ska jag och mysan glo på rent och ha det gött.

hejhej


hallå

jag vet att jag är kass på att uppdatera men om ni läst mysans blogg http://mydeklonia.blogspot.com/ så kanske ni förstår att det är ganska mycket som sker och vi gör inte så mycker mer än att vi flyter med.

Läste kommentarerna på mysans blogg gällande att vi blev utelåste och var ganska så väldigt slebbiga under den tiden, värt att nämna är att jag inte hade några trosor under den tiden heller, tänkte ju bara gå ut och käka lite snabbt. Vilket gör det hela lite mer spännande.

Jag kom också på under tiden jag läste kommentarerna hur mycket jag saknar mina vänner hemma, går inte att undgå faktiskt. Skulle bara vela att ni var här och hängde med oss på våra äventyr! Vara ute och dansa med THE dancing queen tills det blev ljust ute eller bara vräka i sig så mycket kakor man kan till några avsnitt vänner. Eller varför inte ligga på en strand som inte är en strand och sola topless eller kanske äta så mycket gott kött tills man får kött frossa, sen trycka i sig lite fake annanas och sen äta lite mer kött. Ett annat förslag är ju att tugga så mycket tuggumi så att man antingen får diaré eller pajar käken, det är bara att välja? jag saknar er tjejer!

Vi hade en tävling på jobbet och jag hade turen att hamna i vinnande laget så i morgon ska vi iväg på en utflykt med båt ut på havet, kanske glo på lite delfiner och bada. Varför inte dricka några kalla öl medans man ändå är där, jag är lycklig för det och my är glad för att hon får vara själv en några timmar. Det är faktiskt lite roligt hur olika man kan tycka om så olika saker men ändå vara så sjukt bra polare! 

Vi har det bra helt enkelt, vi trivs

hej

RSS 2.0