vandring

både idag och igår har jag varit ute och gått nästan två timmar, känns som jag skulle kunna strosa omkring hela dagarna. Jag har också stannat i en och annan park och bara setat och funderat över egentligen ingenting, bara känt mig tacksam. Det är en så härlig miljö och jag blir bara glad i hela kroppen. Det känns bra! Alla skulle behöva strosa omkring på Madeira då och då, det skulle göra gott. Jag tycker verkligen om att vara här, att gå längs levadan och sitta på en bänk med massor av blommor omkring sig. Man kan inte känna annat än ro.


sjunde himlen eller paradiset?

vet att det är ganska kass uppdatering, men lever ett mycket häktiskt liv för tillfället om man skulle kunna kalla det för det.. jobbet flyter, jag och mysan tog våra första samtal helt själva idag och det gick väl okej. Fick väl en sådär 3-4 samtal var, satt dock bara på fakturafrågor men det räcker till att börja med.
Har även fixat porugisiskt mobil nummer nu, mycket starkt gjort av oss. Nöjd med vår insats.
Lediga i morgon så vi får se vad som sker tonight, än så länge.. Mycket okänt. Men här är det inte som i Sverige, att man var tvungen att vara på g vid 10. Så jag känner mig än så länge mycket lugn.

Och fia, svar ja! Vi har en bidé, inte bara en bidé vi har två bidér så här går inte en stjärt smutsig. Här har dom bidér överallt, vi har även två bidér på jobbet. Det är great, haha!
Och mamma, jag överlever var inte orolig. Jag är en stor flicka nu! <3



hej


trött, trött, trött

jobbat andra dagen på universal telecom där dom matar oss med information tills det står upp till örona på oss, det är helt sinnes. Det går in och sen ut lika snabbt, och den ena är tröttare än den andra mellan mig och my. Idag när vi hade genomgång på någon random grej slumrade jag till, men som tur är hade jag min vän my bredvid som högg en penna i ryggen på mig så jag höll mig vaken. Det var helt sjukt, känns som jag gjorde ett bra första intryck. Tummen upp.

vi går fram och tillbaka till jobbet, känns som det är världens backigaste ö vi befinner oss på så det är ganska tungt att gå hem. Sen lagar vi mat, skrivet matlistor, storhandlar, städar, tvättar, diskar. Ja allt, vuxenpoäng här kommer vi.

nej nu ska jag tvätta fötterna i bidén, hej


hög på livet

hade en sjukt lyckad kväll igår, jag dansade som aldrig förr. Har aldrig haft den känslan, var lite orolig för att portugiserna skulle vara lite slebbiga men det var verkligen inte min uppfattning efter kvällen igår. Vi dansade med ett så jävla skönt gäng, har aldrig haft så roligt när jag dansat.. dansade tills klockan var halv 5 och det stängde.
dans dans dans, livet är en dans.

nej men det var kul som sagt, ikväll blir det lugnt och nu ska vi laga lite tacos med våra roommates.

hej

RSS 2.0