20100813

fredag den 13onde och det brinner i bergen, himlen är alldeles grå orange och det småsnöar aska, sitter och skrämmer upp varandra här på jobbet. Skulle kanske tagit en sån där dyr försäkring som mamma försökt få mig att ta, brinner jag inne nu blir det dyrt att frakta hem mig morsan! haha, nu sitter mamma och blir irriterad. "sånt där är inte roligt Anna"

Men faktiskt så brinner det, men det är nog ingen fara.



vart till att jobba över idag också, skulle ändå vänta på ponta. Men om en timma drar vi iväg och fiskar lite, sen blir det kanske hem och lägga klart pusslet, den som lever får se! ;) haha.

trevlig helg.

hejpa

20100812

trött, trött, trött. IDAG ÄR JAG TRÖTT! och det ringer som satan!

Igår var jag över hos ponta och la lejonkungen pussel på 500 bitar och drack lite gott, vi hann dock inte bli klara. Simba var som vi kallade honom igår en riktig horson, det var en klurig rackare. Men fortsättning följer.
Idag är det mysans tur att laga mat på barreiros, tror att det blir kycklinggryta. Gött! Innan ska jag iväg och köpa fiskespö för jag ska iväg och fiska med ponta och puttefnask i morgon efter jobbet.

Somliga var sugna på att se min nya frilla, har inga egna bilder men det ligger några uppe på facebook.

Das war alles, Schönes Wochenende meine Freunde!


20100810

snart har jag spenderat 11 timmar på detta underbara arbete, har hunnit med en del trotts allt. Startat en klubb bland annat, lite liknande halv 8 hos mig. BCM "Barreiros cooking mafia" good stuff. Barreiros är det vi bor för dom som inte visste om det, ja det är väl det jag hunnit med. Läst en otroligt många bloggar också, tagit ett och annat samtal.

Det blev inget rally i helgen, alla bilar var uthyrda så vi la 15 euro på att åka linbanan, gled förbi och glodde på mackans fotbolls match, uddlös match. Käka lite gott och sen över till simon och carl för att glo lite film, trevligt trevligt.
Utflyttningsfesten i fredags var också nice, svett steffe lämnade lyan och även lite party för att danne flyttade in. Så "gänget" från jobbet var där, säkert en 20 stycken. NAJS. Avslutade kvällen med en ruskigt god hamburgare från en husvagn, yamyam.

Nu tänkte jag snart dra hem, ska eventuellt över på lite mupp häng hos ponta.

tack för kaffe och brö, kyss mig i arslet och adjö.


20100809

om en månad och en vecka kommer det två underbara människor och hälsar på! Förra veckan fick jag ett riktigt skvallerbrev från fia, underbart! Det roliga var ju att jag skickade ett ungefär samtidigt som du, har du tagit emot det? Är lite orolig över att någon på eskilstuna energi och miljö inte lämnat fram det och nu sitter och läser mitt galna brev. Jaja!

Ikväll är jag och mysan bjudna till grannarna..

hahhaha, skulle precis svara i telefonen på jobbet.
- välkommen till eskilstuna, eskilstuna. energi..


Nej men ikväll ska vi över till våra grannar eller framförallt ponta och käka köttbullar. gött mos.

fan nu kan jag inte svara i telefonen.

Alla hoppar fallskärm, ingen som är sugen på att göra det med mig sen när jag kommer hem? My är en räddhare.

hejpa

20100806

jag hade grannarna ponta och daniel över på lite korvstråganoff och ris igår, lyssnade lite på familjen och drack någon öl sen drog jag och ponta på torsdags quizen, efter att jag varit där första gången sa jag att jag aldrig mer skulle gå dit. Självförtroendet man har försvinner totalt efter en sån där kväll, så igår kunde jag som vanligt inga frågor men ölen var go så det har blivit att man dykt upp ett antal gånger till! Känns ganska gött att man hade lite sovmorgon idag.

Idag ska jag iväg och vaxa mig igen, smärta! men värt. Efter det är det inflyttning och utflyttnings fest, steffe is gone. haha! Sen imorgon är det tänkt att vi ska hyra en bil och åka upp i bergen och kolla på rallyt, dricka lite poncha och glida runt lite kanske bada lite om vi svänger förbi något nice. Så ser min helg ut!

I morgon lämnar dom huset, i morgon flyttar dom in till stan. Känns bra fast samtdigt lite konstigt! Nu kommer man inte bo i hus förens man själv köper ett. Nej men nu ska jag inte vara bitter, kommer ju ha otroligt nära till allting, framförallt mina polers.

kram på de, hejhej

20100803

jag har haft några nyktra helger, två för att vara exakt. Dock inte helgen som var, då jag tog igen det jag missade. Firade att en ungtupp blev 20e och att ett par ska åka hem, eller det firade vi kanske inte. Men kvällarna avslutades med dansdans, svenska kakor och mjölk och ena kvällen med en kopp te som inte var te. Nu pratar jag igåtor, jag vet men det är lite spännande.

Nu börjar jag bli lite smyg trött på att svara i den här telefonen på jobber,  "Välkommen till univesal telecom du pratar med Anna" det ekar i skallen på mig.  Och kunder som inte ens tittat på fakturan innan man ringer in, whats wrong with you?

och fia, nej jag vet jag lackar. Vad händer, vi uppdaterade varandra 24/7 och nu.. Vi vet ingenting. Ser fram emot tjejkvällen när jag kommer hem, eller kanske ska säga tjejnatten. shit vad det kommer att finnas att snacka om, skvaller skvaller. Men en liten tråd på facebook vore något.

nej det här duger inte, nu ska jag skriva lite brev och invänta samtal, jobbar kväll..

HEJHEJ!


RSS 2.0